Energifylld torsdag


Det har varit en bra dag idag och jag känner mig full av energi. Det känns fantastiskt. Det känns som att jag saknat allt vad energi heter de senaste veckorna. Nu ser jag lite ljus i tunneln, men livet är en berg- och dalbana och jag försöker lära mig leva med det. Även om det kan vara svårt ibland, så går inte världen under.

Efter skolan gick jag hem till mamma för att ge henne lite stöd, hon har en jobbig period framför sig och jag försöker ställa upp och finnas där så mycket jag bara kan. Jag blev kvar där hela dagen, tills det var dags att bege mig vidare till friskis för att boxas lite med Sandra. Härligt, men nu har jag riktigt ont i armarna. Det har varit en lång dag i dag, så förhoppningsvis somnar jag tidigt, så jag hinner vila ut inför morgondagens heldag i skolan. Nu väntar lite kvällsläsning. Puss och kram.

Kommentarer
Från; Ellen (ellerenellen.blogg.se)

Åh, vilken vacker bild! Helt fantastisk!

2009-12-04 / 10:40:58
URL: http://ellerenellen.blogg.se/
Från; Ellen (ellerenellen.blogg.se)

Tack så hemskt mycket! Himla snällt av dig :) Kram!

2009-12-04 / 15:34:10
URL: http://ellerenellen.blogg.se/
Från; Jossi

så fin bild! riktigt vackert :)

2009-12-04 / 15:57:11
URL: http://josefineaspeteg.webblogg.se/
Från; Ellen (ellerenellen.blogg.se)

Ja, visst är det fint! Älskar dom :D Och dom kommer ju bra till användning vid små rakolyckor. Kram på dig!

2009-12-04 / 16:01:40
URL: http://ellerenellen.blogg.se/
Från; Linda

Som dom flesta av dina bilder - vacker.

2009-12-04 / 17:18:14
Från; Ina

(Svar) Åh, vad kul att det blev bra :) Ja, han är ju inte direkt en sådan artist som det "klickar med", man får typ lära sig att tycka om honom eller hur man ska säga. Det håller jag verkligen med dig om! Jag hade också väldigt svårt för honom i början (nu är det många år sedan i och för sig) men det var något med hans texter som sa mig att jag inte skulle "ge upp honom än" haha. :) Och så pratade folk så mycket om honom så jag tänkte att jag skulle gå in för det lite mer och ge honom lite tid. Visst, musiken tycker jag inte alltid är den bästa, men texterna... texterna och vissa låtar berör så mycket.



Det bästa med honom tycker jag är att man kan koppla hans låtar till olika saker. Man kan ta en låt och så kan man få ut så extremt mycket olika saker ur den. Man kan vinkla den lite hur man vill och så kan det nästan kännas som att texten och låten är ens egen, för man bestämmer ju själv vad den handlar om. Och då blir det sådär gåshuds-berörande på riktigt.



Nu var det dock typ 2-3 år sedan jag lyssnade på honom, då han för mig är väldigt mycket som en "periodare" (funkar en period men sedan får han "vila på hyllan" lite. Jag har faktiskt inte hört hans senaste skiva..), men åh vad han kan det där med att sätta ord på saker. :)



Jag tycker som du, efter första konserten med honom så övertygas man, eller vad man ska säga. För det är nästan som elektricitet i luften att se honom live och känslan i publiken när alla kan alla texter är oslagbar.. speciellt när han själv står där uppe och man ser att han har tårar i ögonen och så blir han tyst och bara ler och publiken bara skriker "LASSEEEE!". Helt underbart :)



..oj förlåt att det blev så långt. Hoppas du stod ut ;)

2009-12-04 / 17:52:33
URL: http://www.schackrutig.se
Från; Frida

va vackert:]

2009-12-04 / 20:01:40
URL: http://phbyfr.blogg.se/
Från; Johannas ordsamling

Det här fotot är en dröm



och det är allt jag har att säga just nu.

(bild nr 2 i inlägget över är fullkomligt underbar!)



hjärta

2009-12-06 / 21:03:41
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Från; CAROLINA FAGERKULL PHOTOGRAPHY

Fin bild. Helt otrolig:)

2009-12-10 / 12:37:06
URL: http://cnarki.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback