Jag ska fortsätta pussla ihop mig själv och jag lovar att aldrig ge upp

 

Det blinkar tomt. Mina kära ord är borttappade. Jag fumlar runt i blindo, försöker att vara mig själv. Hitta mig själv. Men jag hittar bara fel. Jag är instängd i en stor bubbla, för rädd för att öppna mig själv för andra människor. Rädd för att visa mina brister. Bygger fasad efter fasad. Tror att jag är säker och att ingen ser, men egentligen står det skrivet över hela mig. Liten, rädd, ängslig, osäker, skör, tillbakadgragen, dyster och tystlåten.

 

Inför 1010 ska jag sluta låtsas och bara vara mig själv...


Kommentarer
Från; Linda

Vackra bild men rader som kryper under skinnet och sätter spår. Det är fler än du som borde. Får jag ta dina ord som en spark i rumpan?

2009-12-31 / 00:35:52
Från; Pusslaren

Som respons på titeln: Jag önskar jag kunde hjälpa dig, men jag är paradoxalt nog fantastiskt dålig på att lägga pussel. I synnerhet när det gäller människor.

2009-12-31 / 00:53:41
URL: http://www.pusslaren.blogspot.com
Från; Cicci

Otroligt vacker bild med tillhörande text.



Den rör om tankarna i hjärnan & får hjärtat att känna ännu mera.

2009-12-31 / 02:10:46
URL: http://niotimmar.blogg.se/
Från; Jossi

åh vad vacker bild, som alltid! gott nytt år ida :)

2009-12-31 / 11:05:03
URL: http://josefineaspeteg.webblogg.se/
Från; Sara

Vacker bild och vackra, sorgsna ord. Jag fotade frusna rosor i snön igår, blev inspirerad att redigera dom nu när jag såg din bild.



Jag hoppas att du får ett fint nyår och att ditt 2010 börjar som du önskar. Kram

2009-12-31 / 11:45:09
URL: http://sarasland.com
Från; Ina

Jättevacker bild - sådär skör och len på något sätt. Du lyckas om och om igen och det är så härligt att se!



Så "rakt-på"-känsliga och pricksäkra ord i det här inlägget. Så vackert sorgset men fullt av någonting livs levande under raderna som träffar en. Jag berörs av dina ord och jag önskar att man kunde pussla ihop varandra... som ett fint pussel... för allt skulle bli så bra, så fint, så starkt...



Tack för att du får mig att tänka till och för att du vågar skriva såhär "rakt-på" och äkta. Det är betydelsefullt och det bevisar att du är en väldigt fin person i det riktiga livet. För du får en att gnugga bort imman på "glasögonen" på något vis, och stanna till. Känna. Tänka. Och försöka ta initiativ och ta till vara på viktiga saker.



Stor kram till dig Ida!

2010-01-01 / 22:56:29
URL: http://www.schackrutig.se
Från; Ellen (ellerenellen.blogg.se)

2010 vill jag också bara leva som mig själv. Jag har en tendens att tappa mitt humör och verkligen önska att allt vore annorlunda. Jag ska försöka balansera mitt humör och vänja mig vid läget. Ta hand om dig, fina ♥

2010-01-05 / 16:20:03
URL: http://ellerenellen.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback