En vindpust viskar att jag är tillbaka


Tillbakablick

Jag lovade er en ny era i den här bloggen. En nystart. Ett nytt kärleksbrev. Det känns som att jag skurit mig allt för många gånger på det gamla. Jag vill få utlopp för mina känslor. Skriva berättelsen om mitt liv. Här, för er.

Det börjar bli vår. Snön smälter. Graderna stiger. Jag sitter med en ny kärlek i min hand. Min älskade 7D. Kan förutsättningarna vara bättre? Jag tror faktiskt inte det. Det är nu det gäller.

Så.

Hej, jag heter Ida och är tjugotvå år. Dagarna spenderar jag i Västerås. Här delar jag och pojkvännen på 65 kvadratmeter och slåss dagligen om vår älskade iMac. Vi delar mycket annat också. Nästan allt faktiskt. Jag brinner för att skriva och älskar att fotografera. Finns det någonting vackrare än att spara ett minne som ett evigt fotografi? Jag har haft författardrömmar så länge jag kan minnas och jag lever verkligen för konsten. Jag lider av känslokaos och identitetsförvirring. Men vissa hävdar till och med att det kan vara bra för kreativiteten. Musiken som strömmar ur mina högtalare just nu är mycket av bland annat, Lars Winnerbäck, Melissa Horn, älskade Kent, Edith Backlund, The Killers, The Script, Imogen Heap och mycket, mycket mer.

Just nu läser jag lite distanskurser, mest inom litteraturvetenskap och satsar på att till hösten spendera tid på någon av landets folkhögskolor. För att utvecklas inom det jag älskar allra mest. Jag är lite trött på den akademiska prestigen och pressen och känner att jag behöver en paus därifrån innan jag kan återgå dit. Mitt nya mål är att inte förlora mig själv någonstans på vägen. Det har jag gjort alldeles för många gånger förr.

all kärlek

Kommentarer
Från; Linda

Älskade Ida, ibland förvånas jag verkligen - det skulle lika gärna kunnat vara mig du beskrev i raderna ovanför.



All kärlek.

2010-03-20 / 09:38:25
URL: http://kameralins.blogg.se/
Från; erika

så sjukt fina bilder!

2010-03-20 / 09:50:16
URL: http://aprildrommar.blogg.se/
Från; Frida

ida, det här låter toppen! underbart bra. nya kameran och som ett nytt brev, och beskivningen av dig var helfin, man fick en bra bild av dig. all lycka nu, kramkram!

2010-03-20 / 10:57:19
URL: http://astridfrida.bubbleroom.se
Från; Towe

så fina bilder! :)

2010-03-20 / 15:38:23
URL: http://klockrent.webblogg.se/
Från; Johannas ordsamling

hejaheja, vad glad jag blir. välkommen tillbaka fina du! <3

2010-03-21 / 16:02:26
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Från; Josefine

jag hittade precis hit, jag blev kär i din blogg. Enormt vackert här. Om du tappar bort dig så hoppas jag att du har nåt som håller dig i handen medan du hittar tillbaka. Vad det gäller universitetet så håller jag med. Kram

2010-03-23 / 18:43:47
URL: http://josefinesfoton.wordpress.com
Från; martina

så otroligt fina bilder.

2010-04-25 / 21:54:52
URL: http://martinav.blogg.se/
Från; Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Men hallå! Nu är jag helt till mig.

Jag hittade just hit från Jenifer Borg som tipsade om dej. Vilken tur.

Din blogg är fantastiskt med en underbar blandning av ord och bild.



/ny prenumerant

2011-01-29 / 10:34:46
URL: http://ninaruthstrom.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback