Första november

Ännu en helg har seglat förbi. En lång en. En intensiv en. En rolig en. Jag har dansat till klockan sex på morgonen på ett diskotek, bjudit på middag hemma hos oss för första gången, druckit för många glas vin, pratat alldeles för mycket, ätit patatas bravas, börjat bli igenkända på baren på vårt torg, köpt rosor, ätit wok ute i solen och slösat alldeles för mycket pengar. Men det var värt det. På alla sätt och vis.

Kalendern visar första november idag. Veckorna kommer och går. Trots det har vi fortfarande sensommarnattskvällar. Det går fortfarande att sitta på uteserveringarna, men just nu föredrar jag att sitta längst in på en mysig bar, med ett glas vin och fint sällskap. Det är stämningsfullt. Oktober har gått fort, men det har helt klart varit en av de finaste månaderna i mitt liv.

Bloggen har gått på halvfart hela månaden, det har hänt så mycket utanför datorskärmen, men jag saknar att sätta spår här. Det är trots allt en stor del av mig och jag känner mig tom när jag inte har ord. Så jag ska försöka bättra mig. För min egen skull.


Kommentarer
Från; M

Jag har saknat dina ord. Men ibland händer det massa annat som tar tiden, och antagligen uppskattas mer i det långa livet. Ta hand om er!

2010-11-01 / 13:43:22
URL: http://tidvatten.blogg.se/
Från; Milla

åh så gøy og lese dine ord igjen. jeg har hatt mye å gjøre selv så jeg forstår deg så godt, og det er viktig at du gjør ting for deg og ingen andre ;) elsker bloggen din uansett ;)

2010-11-01 / 18:28:48
URL: http://heroesandme.com
Från; Frida

låter så himla bra. <3

2010-11-01 / 19:37:25
URL: http://phbyfr.blogg.se/
Från; Josefine

Vilken vacker bild!!

2010-11-04 / 00:57:11
URL: http://josefinesfoton.wordpress.com
Från; alicia

jag har gått och blivit totalt förälskad i dina texter och i dina bilder.

jag hoppas du förverkligar dina författardrömmar för jag har en känsla av att det är vad du borde hålla på med.

2010-12-17 / 08:57:55
URL: http://illbethemoon.blogspot.com



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback