Älskling, det är livet som leker

Jag vill skriva rader som berör, men tappat förmågan. Mina ord glöder inte längre. Det är en sån period just nu. Det händer nya saker hela tiden. Nya barer besöks, nya caféer, nya affärer och nya människor möts. Vi försöker ta vara på stunderna. Varje dag. Plugg, träning och andra måsten bygger hög. Men idag har vi äntligen tagit tag i både städning och tvätten. Så då är det kanske dags att öppna en av romanerna som också ligger på hög bredvid sängen. Det är några stycken som ska läsas ut innan klockan byter år.


Inatt kommer mamma tillbaka på spontanbesök. Efter en vecka hemma i kylan saknade hon redan värmen. Jag förstår henne. Jag hoppas inte vädret slår om så fort hon sätter sin fot på flygplatsen bara. Vi har bara haft en veckas dåligt väder på hela oktober och det var när min familj var på besök. Så typiskt.

Men, men. Som sagt, jag har ingenting intressant att berätta. Så jag lyfter på hatten och önskar er en mysig kväll där hemma i vintermörkret.


Kommentarer
Från; Minea

Fin bild! :D

2010-10-29 / 13:33:46
URL: http://justlikeminea.blogg.se/
Från; Emilia

Har kikat runt på en del bloggar nu ikväll och jag är så inspirerad till att själv börja blogga, MEN jag tycker att blogg.se's designer är sååå tråkiga och fula så jag undrar om du inte skulle vilja hjälpa mig att knåpa ihop något? Skulle kunna göra något för dig i utbyta om det önskas. Hör gärna av dig så fort som möjligt för jag är sååå sugen på att sätta igång! Ps. Dina bilder och ord berörde mig verkligen! Underbart, hoppas själv kunna skapa någon så här underbart! HejHej

2010-10-29 / 22:25:18
Från; Junitjej

Vad du är duktig på att uttrycka dig med ord!

2010-10-30 / 07:09:16
URL: http://junitjejen.se
Från; Kathleen

Sånt skjer av og til, ordene rekker ikke alltid til papiret (eller skjermen).

2010-10-31 / 12:47:11
URL: http://kathleen-bean.blogspot.com
Från; julia sofia

åh känner igen det där så mycket. fint!

2010-10-31 / 15:53:03
URL: http://juliasofia.blogg.se/
Från; samira

Ramlade just in på bloggen och fastnade genast. Börjar alltid drömma mig bort när jag läser om människor som vågat flytta iväg någonstans. Hur träffade du din kille? Hur länge har ni bott i Spanien?

2010-12-29 / 23:13:57
URL: http://pepparkakssam.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback