Söndag 21.35

Vi gick en kvällspromenad. Det kändes som sommarkvällarna brukar göra i juni och det blev inte mörkt förrän runt halv nio. Sommartid är nog rätt bra ändå. Nu kokar vi soppa alldeles för sent och jag läser en bok medan det kokar under locket. Jag undrar lite smått för mig själv, hur en uppochnervänd morgon kunde sluta i ett sådant lugn och hur dagen i sig kunde kännas så bra? Jag är helt enkelt inte mig själv förrän efter lunchtid och under nätterna spökar mitt andra jag och jag vrider och vänder på mig långt in på småtimmarna, av en oro som aldrig riktigt vill gå över. Men det går att lära sig att leva med och förhoppningsvis går det över. Så småningom. Och faktum är att jag känner mig faktiskt ganska glad, för det mesta. Motvinden är inte lika stark längre och det känns lite lättare att ta sig framåt...

Kommentarer
Från; Stina

jag älskar din blogg alltså.

dina texter är riktigt fina

2011-04-03 / 21:40:32
URL: http://youngandwasted.blogg.se/
Från; Stina

re: varsågod!

& ja, det är underbart... ibland. han går dock till min morsa klockan fem på morgonen istället för mig, haha!

2011-04-03 / 21:50:04
URL: http://youngandwasted.blogg.se/
Från; Sandra

Tack för den fina kommentaren. <3



Vad skönt att det känns lättare för dig. Det gör mig glad. Och kul att höra att ni kanske kommer hem en sväng snart! Säg gärna till i förväg så att vi kan skaffa barnvakt någon kväll/natt och träffa er. Det vore mysigt.

2011-04-03 / 22:29:10
URL: http://yousoundsotwee.blogg.se/
Från; Jasmine

Vilket härligt inlägg att läsa! Det finns ett sådant flyt i dina ord. Makalöst och minst sagt beundransvärt. Du är en fantastisk skribent.



Svar: Det är klart att du ska få kommentarer - och fina sådana. Du är ju som sagt fantastisk! <3



Kram

2011-04-09 / 12:55:06
URL: http://rosanatt.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback