Fredag klockan 14:09



Idag väntar jag på paket. Det skulle vara skönt om det dök upp någon gång så att jag kan sätta igång med plugget så fort som möjligt. Första uppgiften ska lämnas in redan på måndag, så jag hoppas verkligen att paket kommer idag. Annars blir det panik. Igen. I övrigt så strular vår gamla hyresvärd en massa och min andra hälft är där nu och försöker prata förstånd med dem med två spansktalande vänner, var av den ena är jurist. Så jag hoppas verkligen att allt löser sig. Det skulle vara så skönt att ha det ur världen. Någon gång.

Igår spenderade vi kvällen på en mysig pizzeria efter en liten secondhandrunda och avslutningsvis hamnade vi på en liten bar med några vänner från katalanskan. Alltid lika trevligt. Idag är det tydligen fredag. Igen. Och vi kanske ska träffa Cornelia senare ikväll. Men bara kanske. Och imorgon vankas det middag hemma hos Moises och hans flickvän. Nu ska jag möta upp min andra hälft och gå och dricka en kaffe någonstans. Vi ses.

Kommentarer
Från; Hannah Larsson

Åhhh...



Bilden får mig att längta ännu mer (om ens möjligt) vill våren och sommaren, och bort härifrån snön och kylan.. Igår och inatt snöade det ännu mer, så alla tecken på vår är nu helt borta..



Hoppas allt är bra med dig!

2011-02-11 / 16:00:39
URL: http://hlphotography.webblogg.se/
Från; Fotograf Jenny Eriksson

Hoppas paketet dykt upp och att det fixar sig med lägenheten, håller tummarna :) Otroligt fin bild föresten! Så vacker, vårig, längtande..



SVAR: Åh tack för fina ord, kram på dig

2011-02-12 / 07:37:07
URL: http://fotografjennyeriksson.blogg.se/
Från; Malin

jag är inte förvånad, vi befinner oss ju trots allt i krångellandet nummer 1. ;) Hoppas allting löser sig! Kram

2011-02-12 / 08:58:12
URL: http://malinan.blogg.se/
Från; Hannah Larsson

Alltså jag avgudar verkligen din blogg. Blir glad varje gång jag ett inlägg från dig kommer upp på bloglovin. Så himla fin och en av mina absolut favoritbloggar!



Du är otroligt duktig på att både skriva och fotografera!

2011-02-12 / 21:10:28
URL: http://hlphotography.webblogg.se/
Från; e

åh, så himla fin bild!! verkligen.

2011-02-13 / 15:36:03
URL: http://pressanykey.blogg.se/
Från; Jasmine

Wow, bilden är så himla fin! <3 :')

Kram

2011-02-15 / 15:16:48
URL: http://rosanatt.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback