Sextiotal



Tiden har bara försvunnit idag. Men jag har åtminstone inte legat på latsidan. Jag har ordnat saker och ting med kurslitteratur och läst igenom allt material till de nya kurserna. Den stora frågan är bara om jag hinner få böckerna i tid? Men det mesta ser ut att lösa sig. Så nu kan jag äntligen lägga allting åt sidan en stund och tänka på någonting annat. Ikväll följer vi troligtvis med tjejerna på konstutställning... Nu, blir det pizza.

Kommentarer
Från; inger helén

fin frisyr och fin tjej. ha en bra kväll nu, konstutställning slår aldrig fel.

2011-02-03 / 20:47:47
URL: http://smallwishes.blogg.se/
Från; Martina

Åhåå då hade jag rätt ändå ju! Hur är det i Barcelona? Jag är väldigt sugen på att flytta till Spainen för tillfället nämligen:)



Jo jag bor i Dublin i ungefär 6 veckor till, sen ska jag till Uppsala en sväng, plugga lite och träffa kompisar^^

2011-02-03 / 21:24:35
URL: http://mistermartina.blogg.se/
Från; hannah

åH, DIN BLOGG är så himla bra!

2011-02-04 / 10:27:19
URL: http://coffeegirl.blogg.se/
Från; Martina

Hur länge är ett tag? Ett år?! Vad gör din pojkvän, pluggar han också? Um är det svårt att få jobb i Spanien om man inte är kanonbra på spanska? Måste säga att era dagar låter riktigt fina för det allra mesta. Och jag blir avis på det fina vädret, här blåser man lätt bort om man inte håller i sig i någon;)

Ja det är lätt att oroa sig för mycket. Men precis som du säger, allt löser sig tillsist, även om det inte blir som man först trodde att det skulle bli:) Jaaa gör det, lovar att köpa boken!!



Låter lovely, tror jag ska till Madrid en sväng i vår iaf! Kolla in landet lite, hade ni vart i Barcelona innan ni flyttade dit?

2011-02-04 / 13:36:06
URL: http://mistermartina.blogg.se/
Från; Milla

åh, jeg elsker håret ditt, så vakkert! du er vakker :)



jeg har vært veldig dårlig på å kommentere dine innlegg i det siste, men sånn blir det bare avogtil, det betyr ikke at jeg ikke leser dine ord, for det gjør jeg, og det kommer jeg alltid til å gjøre :)



god helg

2011-02-04 / 19:22:32
URL: http://heroesandme.com
Från; Malin

Hej vännen! Jag kom hem lite senare och när jag såg smset var det lite sent och jag tog för givet att ni var hemma igen. Jag jobbar fortfarande heltid och gör nog det ett bra tag framöver, men nästa vecka (förutom tisdag..) slutar jag kl 18 varje dag. Vi kanske kan ses vid något café en av dagarna nästa vecka efter jobbet? (är nog bäst att vi bestämmer dag innan!) Hoppas allt är bra, puss!

2011-02-04 / 23:13:40
URL: http://malinan.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback