So this is the new year

"Från och med nu kan allting bara bli bättre". För att citera sista raden i min nyårskrönika. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag är fasansfullttrött på det sistnämnda. Jag vet knappt vilken dag det är eller hur länge jag har känt så här. Allting är suddigt. Jag går omkring med en sorts panikkänsla i magen och med tårar bakom ögonlocken. I ovisshet. Jag vet inte när nästa bomb faller. Jag har nästan tappat hoppet på att det går att laga fem år av trassel. Men någonstans inom mig, så tror jag fortfarande på oss. Jag vet bara inte hur man hittar tillbaka...

Kommentarer
Från; sandra

nejmen älskade älskade ni, ge inte upp. det är klart att ni fixar det. prata med varandra, lyssna på varandra. det är ofta det enda som behövs, och ofta just det man glömmer bort.



"och vill du nåt så vet du var jag finns" och så kommer det alltid att vara.

2011-01-06 / 19:28:46
URL: http://yousoundsotwee.blogg.se/
Från; Malin

Finaste Ida! Om du behöver prata finns jag alltid ett telefonsamtal (eller några metrostationer) bort, bara så du vet. <3

2011-01-06 / 19:49:45
URL: http://malinan.blogg.se/
Från; Jossi

Åh ida! Jag tänker på dej o finns här om du vill. Många kramar o för att låta tråkigt, men det blir bättre :)

2011-01-06 / 20:16:28
URL: http://josefineaspeteg.webblogg.se/
Från; Zandra

Ge inte upp. Ibland måste man kämpa för något fint. Men, om ni ger upp så måstemåste du tänka på att det är för att det inte funkade. Men ni måste pröva allt. Så att det inte känns som om att det kunde ha hänt så mycket mer.



Men, om du blir ensam så kommer du att klara det. De första dagarna är värst, sen känns livet mest som en grå massa. Man vet inte vad man ska tänka på, man vet inte vad man ska tänka på. Man blir vilsen.



För några veckor sedan gjorde min första, riktiga superkärlek slut med mig. Och det blev bara värre och värre för saker som han hade dolt kom fram och jag var bara helt söndertrasslad.

Men, det fina är att när hjärtat brister så har man alltid bra vänner som finns där för en och hjälper till med lagandet. De hjälper till med att trassla upp en.

2011-01-06 / 20:31:38
URL: http://fyrahundrafem.blogg.se/
Från; nea

Tänker på dig! Hoppas allt löser sig, finns här de vet du! Älskar dig syster!

2011-01-07 / 00:09:00
Från; Josefine

Fina du!

Råden att lyssna på varandra står redan här ovan. När man inte kan prata för att känslorna blir upprörda får man skriva till varandra när man lämnat varandra lite utrymme. Försöka hitta vilka pusselbitar hos en själv som saknas och behöver påfyllning och varför man reagerar som man gör.

När vi bråkar med de närmaste saknar vi de bra delarna av oss själva som den nära personen bär. Vi bär varandra och när den andre inte är där som vanligt så tar han/hon med den pusselbit som den bär. Den biten är väldigt unik så lyssna till ditt hjärta och var snäll mot dig själv. Kram

2011-01-07 / 02:07:44
URL: http://josefinesfoton.wordpress.com
Från; Elin

Jag håller alla tummar för att allt ska bli klarare och att ni reder ut det som behöver redas ut! Jag tror på er, trots att jag inte känner någon av er. Kramar!

2011-01-07 / 13:14:31
URL: http://eluaan.blogg.se/
Från; Sara

Älskling, vad hemskt allting verkar ha blivit....Vet inte vad jag ska skriva, vill bara krama om dig och säga att allt kommer bli bra. Tänker på dig och finns alltid här om du behöver det!

2011-01-07 / 13:57:36
Från; Malin

Vännen, vet inte om du fick mitt sms, men vad sägs om en fika imorgon innan jag börjar jobba? Puss puss

2011-01-07 / 14:52:44
URL: http://malinan.blogg.se/
Från; Uh-huh-me.com ~Nettan

Hoppas att allt ordnar sig för er! Kom ihåg att bra kommunikation är allt! Det mesta går att lösa då! Ibland måste man kämpa riktigt hårt för att komma tillbaks till det fina, det betyder inte att ni inte ska vara tillsammans, det är bara livet, två olika människor som behöver hitta en gemensam, ny punkt att fortsätta/börja om utifrån...



Kram!

2011-01-07 / 19:34:18
URL: http://uh-huh-me.com/
Från; M

Vännen, vad är det som händer? Jag hoppas allting löser sig mellan er. Kram

2011-01-07 / 21:11:54
URL: http://tidvatten.blogg.se/
Från; Madde

Jag hoppas verkligen ni får tid för er själva och varandra och hittar en lösning utan att behöva gå skilda vägar.

2011-01-08 / 14:45:41
URL: http://amatorfotografen.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback