Fredagsmelankoli och lite vårlängtan



Det är melankoli så långt ögat kan nå idag. Gråa moln och duggregn. Två dagar i rad. Och kallt är det också (jag tror det kan ha blivit vinter). Så jag gör som majoriteten av alla invånare i den här staden så fort solen går i moln. Stänger in mig. Men det är skönt. Att vanka omkring i pyjamas, skriva mail till bästa vännen, dricka te, ta hand om disken, läsa några rader i en bok eller få tid till ingenting. Jag börjar uppskatta den lilla tid som jag fått för mig själv de senaste dagarna. Jag tror jag behöver det.

Jag fick dispens från flyttstädningen idag. Min energi räckte inte till. Jag har trixat lite här hemma istället. Hängt in kläder i garderoben, packat upp min necessär (för första gången på ett halvår) och ställt upp böckerna i bokhyllan. Nu känns inte tillvaron här i söder lika tillfällig längre. Jag försöker tänka på vad jag har istället för vad jag inte har. För tillfället.

Kommentarer
Från; Johannas ordsamling

Jag är inte säker, men jag tror "bara" det handlar om att inte tillåta sig att tänka liksom. Istället för att tänka "om" och "hur", bara göra istället. Det värsta som kan hända är att det inte blir helt som man vill, men då gör man bara lite annorlunda nästa gång... Typ...



(vet du?

jag tror att det faktiskt blir text- och informationsdesign för mig i höst...om jag bara kommer in!!!! är det svårt att komma in!? krävs det höga betygs-poäng liksom..!?)



<3

2011-01-28 / 16:56:42
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Från; Johannas ordsamling

Åh! Jag hoppas, jag hoppas! Är sugen på studier nu, ivrig att lära liksom! Hur är eskilstuna/västerås som studentstäder? Händer det något liksom? Kanske inte är någon av städerna som jag liksom tänkt på i studiesammanhang - men, det blir ju kanske där jag hamnar då... :p :D

2011-01-28 / 17:22:14
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Från; linn

men oj, vilken vacker bild!

2011-01-28 / 17:51:49
URL: http://tisdagonsdag.blogg.se/
Från; Fotograf Jenny Eriksson

SVAR: tack, mysigt är det också :)

2011-01-28 / 20:52:05
URL: http://fotografjennyeriksson.blogg.se/
Från; Lissie

Nu har jag läst i din blogg några månader tillbaka och jag måste bara förtydliga, jättefin blogg. Och hoppas att humöret vänder uppåt snart! :)

2011-01-29 / 10:08:09
URL: http://thinline.blogg.se/
Från; Jasmine

Bilden är jättefin! <3

Du verkar ha det bra hemma, det låter faktiskt riktigt mysigt. ^^,

Kram

2011-02-03 / 22:12:39
URL: http://rosanatt.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback