Ingenting har lockat mig som du...

Jag kan visst inte hantera glädje utan att omvandla den till ångest. Den här helgen har jag burit runt på ett oändligt känslokaos, till följd av att jag kom in på skrivarlinjen. Jag vet inte om det ska kännas så här. Jag är överlycklig och livrädd på samma gång. Egentligen så vet jag inte vad jag vill, ändå har jag nog redan bestämt mig.

Vi träffades och åt lunch och drack Sangria mitt på dagen igår. Alla fina vänner var där. Det kändes tungt att berätta och vi var glada och ledsna på samma gång.


---

Det finns inga ord som kan beskriva hur mycket jag kommer att sakna den här tiden, den här staden och alla nya vänskapsrelationer. Jag kommer nog dö lite grann när jag sitter på flygplanet på väg hem, till Ikealand. Jag kommer säkert att ångra mig tusen gånger om. Men jag skulle säkert ångra mig tusen gånger om, om jag inte följde mitt hjärta också. Det är trots allt skrivandet jag brinner för och Barcelona kommer alltid att finnas kvar...

 

Åh!


Kommentarer
Från; Brita Melissa

Skal dere flytte hjem? Hva gjør du til høsten? Flott bilde av Barcelona. Fineste og reneste byen jeg har sett!

2011-06-05 / 20:13:02
URL: http://britamelissa.blogspot.com
Från; Sandra

Åh Ida... Jag är säker på att det här är rätt för dig! Jag tog mig friheten att titta in på skolans hemsida och det verkar ju passa dig perfekt! Är så glad för din skull! <3

2011-06-05 / 20:44:54
URL: http://regnsjuk.blogspot.com
Från; Johannas ordsamling

Vad glad jag blir för dig fina! Vilken stad och vilken skola kommer du lära känna i höst?

2011-06-06 / 18:53:38
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Från; Jasmine

Grattis, roligt att du kom in!



Livets större omställningar är aldrig lätta att hantera. Låt själen smälta beskedet ett par dagar. Kanske känns det bättre då.



Kram

2011-06-06 / 20:10:35
URL: http://rosanatt.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback