Jag fattar som vanligt ingenting

Okej. Mitt i allt tanketrassel och tentaplugg och veckor av gråvita skyar, uteblivna sommarkänslor och omöjliga sommarkurser, tittar lite solsken in genom balkongdörren då och då, skatteåterbäringen vilar tryggt på vårt gemensamma sparkonto som en slags räddning och inom en timme sitter vi tillsammans med Vanessa, äter god vegetarisk mat och dricker öl på La Vitnamita. Det kan ses som ett sätt att dränka sina val och kval eller ett sätt att fira framgång på. Eller kanske lite både och.


Winnerbäck har helat min själ under dagen som inte varit särskilt lång, men någonstans runt tretiden log jag åt misären, skruvade upp volymen och sjöng högt i duschen till vemodet. Jag älskar det samtidigt som jag hatar det. Som alltid, här i livet. Efter att ha knappat ner en till sida på hemtentamen, druckit för många koppar kaffe så att huvudet snurrar, har jag dragit på mig ett randigt linne i regnbågens alla färger och förstärkt mina ansiktsdrag med lite smink. Allt för att pigga upp tillvaron lite.

Kommentarer
Från; ebba

tycker du skriver så himla fint faktiskt

2011-06-09 / 18:32:42
URL: http://silencesuitsusfine.blogg.se/
Från; Anna Helena - Bra blir det alltid

Och jag håller med ovanstående

2011-06-09 / 21:07:11
URL: http://annahelana.blogg.se/
Från; emma

Du gör mig mållös (så d är vi kanske kvitt, nu). du skriver helt underbart! Och dina foton är vackra vackra, liksom du. Åh.

2011-06-10 / 11:55:17
URL: http://emmadowntown.blogg.se/
Från; Jasmine

Ditt inlägg är så bra! Och med fina bilder dessutom.Svar: Tack för ditt stöd. Skolveckan gick bra, trots allt. Jag skulle dock känna mig mer nöjd, om jag hade lyckats bättre med uppgifterna.

Önskar även dig lycka till. Talang för att skriva har du allt!Kram

2011-06-11 / 13:10:36
URL: http://rosanatt.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback