Svampmiddag och filmsöndag

Diskmaskinen går för fullt, kaffekokaren puttrar på bänken och kardemummaskorporna är uppradade på ett fat. Ljusen är tända och sprider mysig doft i hela lägenheten, vanilj. Dags för lite kvällsfika. Mysigaste stunden på hela dygnet. Avkopplande.


Idag har vi suttit och fikat i en skogsglänta, strosat omkring med gummistövlar i skogen och letat efter svamp. Vi hittade en hel del (en blandning av kantareller, trattkantareller och taggsvamp), så till middag blev det svampgryta. Ännu ett hösttecken. Ikväll fortsätter vi vårat filmtittande, de senaste kvällarna har vi betat av; Boy A, Män som hatar kvinnor, The edge of love, A diary of a sexaddict, De bortglömda och ikväll tänkte vi förtsätta med Genova och om Jonathan får som han vill de två filmerna om Ché Guevara. Vi får se hur timmarna räcker till helt enkelt.

Kommentarer
Från; ina-bina

Åh, vilken höstbild du målade upp... Imorgon blir det lingonplockardag bara för det, det är ju lagom fuskigt om du vore den enda som fick sitta och mysfika i en skogsglänta ^^

2009-08-30 / 20:37:44
URL: http://inabina.blogg.se/
Från; Fia ♥

Åh, svamp vad gott. Det är så mysigt o sitta i skogen, lugnet o bara vara dessutom.

Hjälpte vännen att rensa lite svamp för någon vecka sedan o idag kom hon med några påsar. Så i veckan blir det svampsås :)

Ha det gott :)

2009-08-30 / 20:43:59
URL: http://fiacaroline.blogg.se/
Från; Anonym

Åh, SVAMPAR!

2009-08-30 / 20:46:34
Från; Fridasfoton

svamp är så gottgottgott! kram

2009-08-31 / 20:41:36
URL: http://fridasfoton.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback