Älskling jag vet hur det känns. När broar till tryggheten bränns.

Tiden står inte riktigt på min sida. Jag är tidsförvriden och mina dygn kanske inte är så ultimata, men de senaste dagarna har varit helt okej. Jag har pluggat, varit på stan, fikat, promenerat, umgåtts med nära och kära och slappnat av. Precis vad jag behöver för att fungera och för att sakta men säkert bygga upp en stabil tillvaro igen.

 

 

Kvällsluften var helt underbar när jag och Jonathan promenerade hem från mamma ikväll. Världen är så mycket vackrare på natten nu när dagarna är så gråa. Jag tror att jag trivs bäst i lugna miljöer. I tystnad och med personer som jag äskar och beundrar. Tillsammans med personer som jag kan vara tyst tillsammans med utan att det känns stelt eller konstigt. Det är bland det bästa som finns, när tystnaden kan visa vägen och säga så mycket mer än vad ord kan. Även om ord är det vackraste som finns. När de sägs eller skrivs på rätt sätt.

 

Innan jag somar vill jag bara ge er en stor kram och tacka för alla fina kommentarer som skickas till mig. De når mig rakt in i hjärtat. Jag kan inte beskriva i ord hur tacksam jag är och hur glad jag blir. Ni är bäst.


Kommentarer
Från; Linda

Världen är vackrare om natten. Tycker jag.

2009-11-21 / 17:08:28
URL: http://kameralins.blogg.se/
Från; Linda

Håller med förgående talare.

2009-11-21 / 17:19:36
URL: http://skriftform.blogg.se/
Från; Frida

och jag tycker dina bilder ä fantastiska!

2009-11-21 / 22:36:06
URL: http://phbyfr.blogg.se/
Från; Frida

haha, inte så att jag gillar dem heller. bara lite vad jag hade för mig;] kram!

2009-11-22 / 00:49:26
URL: http://phbyfr.blogg.se/
Från; Frida

tack, fyndade den på rean! :]

2009-11-22 / 12:41:26
URL: http://phbyfr.blogg.se/
Från; Lina

Hej!

Jag vill först säga att din blogg är jättefin :)

Sen vill jag säga att du är grymt duktig på att fotografera, du är faktiskt en av mina förebilder. Jag följer även din blogg dagligen.

Ha det bra! :)



Du får gärna kolla in på min blogg, har en frågestund just nu :)

2009-11-22 / 15:19:55
URL: http://intealltidenkelt.blogg.se/
Från; Linda

åh, jag vill gärna ses snart igen. jag saknar dig tillbaka. och jonathan tänkte jag på senast förut när jag lyssnade på "saker man ser". jag tror han spelade och sjöng den på midsommar. det kändes bekant!

2009-11-22 / 18:08:55
URL: http://kameralins.blogg.se/
Från; Ina

Vill skicka en stor kram till dig, Ida. För att du får en att få hopp på något vis. Du inspirerar både genom dina ord och genom dina bilder. Tack. Verkligen!



Jag håller tummarna för dig.. att det som känns trassligt ibland kan luckra upp sig och bli till någonting drivande och peppande. Du är bra! Och det ska du veta.

2009-11-22 / 20:50:30
URL: http://www.schackrutig.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback