världen är trist och grå...

och jag likaså. Idag hade jag tänkt gå upp tidigt och plugga hemifrån, men det har inte blivit av. Istället har jag sovit bort halva dagen. Det är som att min kropp inte känner av när den ska vara vaken längre. Jag är trött på dagen och pigg på kvällen. Nu börjar jag komma igång. Jag fick mig en timmes promenad nyss åtminstone, alltid lika skönt med luft, men motigt att ta sig ut. Det är jobbigt att det knappt är någon skillnad på natt och dag längre. Det är alltid lika mörkt. Hoppas snön kommer snart, så det blir lite ljusare.


Nu väntar en stor kaffelatte, en kanelbulle och några timmars pluggande. Läsa forskningsartiklar, forkningsmetodik och analysera. Det låter lagom trist, jag vet, men förhoppningsvis får jag användning till det när jag själv ska skriva examensarbete nästa år.

Kommentarer
Från; e l i i i n

svar; åh, kul att du gör det :)



2009-11-16 / 19:08:38
URL: http://ijustwannajump.blogg.se/
Från; M

Jag läste något tänkvärt idag: "Om du känner dig trist och grå, kolla ut på det gråa vädret så förstår du hur färgsprakande du egentligen är". Lycka till med kvällsplugget!

2009-11-16 / 19:47:34
URL: http://malincatrin.blogg.se/
Från; Frida

hm, jag är faktist på riktigt bra humör men vädret är grått. synd. fin bild!

2009-11-16 / 20:35:29
URL: http://phbyfr.blogg.se/
Från; FINA

din blogg är så fin att jag smäller av :)

2009-11-16 / 21:13:46
URL: http://fina.blogg.se/
Från; Ina

Härlig bild! :) Fint att bara hjärtat har färgen "kvar". Ser ut att vara sköna vantar förövrigt haha :)

Ja, åh, jag längtar faktiskt också till snön, det blir så vitt och ljust ute då. Och jag håller med dig om att det är så mörkt ute att man typ blir trött/pigg på fel tidpunkter. Men det är ändå ganska stämningsfullt med mörkret på något vis, tycker jag :)

2009-11-17 / 16:48:42
URL: http://www.schackrutig.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback