hej&hå

Jag vet att jag är skittråkig just nu som aldrig uppdaterar. Bloggen hamnar liksom lite i kläm när det verkliga livet är så hektiskt. Sedan i måndags har jag varit väldigt effektiv och kreativ, jag har nästan pluggat nonstop - men ändå känns det som att jag inte kommer någon vart. Det är så mycket på en gång. Affischer, bokomslag, analyser hit och dit. Samtidigt som jag har en till kurs att tänka på också - andas lungt, en uppgift i taget. Jag försöker men det är svårt.

Och så försöker jag välja kurser till våren mitt i allt, sista anmälningsdag imorgon och jag vet verkligen inte vad jag ska välja. Kurserna verkar skittråkiga till våren. Just nu funderar jag på att läsa litteraturvetenskap (tio romaner om konsten att leva), pendla till Stockholm och läsa foto och bildhantering en gång i veckan, men jag vet inte om jag skulle klara av det. Jag vill verkligen, men jag är expert på att sätta upp hinder för mig själv och tala om att det inte kommer att fungera. Men, jag måste fortfarande välja en 7,5 poängskurs till... och imorgon måste jag ha bestämt mig.


Menmen. Nu ska jag titta på True Blood och koppla av en stund. Många frågetecken måste slätas ut...

Kommentarer
Från; Johannas ordsamling

Du kommer klura ut något fina du. Jag kör ett hopplock av några distanskurser för att ha något att göra i vår. och jag känner mig jättenöjd :)



jag vet att dina underbara ord kommer tillbaka när det hektiska är förbi. och jag väntar tålmodigt.



hjärta!!

2009-10-14 / 23:23:29
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Från; Emma

Tycker definitivt att du ska satsa på sthlmskursen! :) Det kommer säkert att vara värt den lilla extra mödan i slutändan. Det finns inget värre än att kasta bort sin dyrbara tid på värdelösa kurser..

2009-10-14 / 23:39:52
URL: http://pipmugg.wordpress.com
Från; Jessica

fin blogg du har, läget?

kan du någonting om design ? :)

2009-10-14 / 23:52:26
URL: http://beeautiiiful.blogg.se/
Från; Carro

Åh, jag vill också ha kvar True blood avsnitt att kolla på! Har sett alla redan:( haha

2009-10-15 / 01:59:30
URL: http://clundstrom.webblogg.se/
Från; Carro

Haha jaa, men fan det är ju så spännande :D

2009-10-15 / 15:14:30
URL: http://clundstrom.webblogg.se/
Från; vexy

Hittade just till din blogg och måste säga att du är otroligt skicklig med kameran, många bilder är helt fantastiskt fina och mysiga. you go girl!

2009-10-15 / 16:33:56
URL: http://vexy.blogg.se/
Från; Linda

Hoppas du kom på ett bra val. Båda lät intressanta. Erkänner att jag saknar dina textrader och bilder. Men, den som väntar på något gott :)

2009-10-15 / 16:42:49
URL: http://skriftform.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback