Jag tror på dig, tror du på mig?

Jag tror att jag har tappat min förmåga. Allt för många gånger. Jag vill börja om, men jag vet inte hur man gör. Kameran skaver runt min hals och jag vill bara slänga alla mina bokstäver i papperskorgen. Hur blir man sig själv, om man inte vet vem man är? Innerst inne. Jag har nog aldrig riktigt vetat. Ett namn, två siffror för ålder och en bostadsort säger ingenting om mig. Jag försöker söka efter svaren, men jag glömmer gång på gång. Jag får sanningen kastad till mig, men jag litar inte på någon. På vilket sätt skulle jag kunna vara begåvad? Att tro på mig själv, har jag aldrig varit bra på.

Jag tvivlar, varje gång innan jag trycker enter. Jag tvivlar för varje rad, för varje bild. Mitt tvivel fick mig att radera den nya headern. Den fungerade inte för mig. Det här skulle bli mitt sätt att säga, lets start over. Men jag är inte lika säker längre. Det enda jag behöver är en plats där jag kan ventilera mig. En plats för känslor. En plats för kreativitet. Jag önskar att jag kunde vara lite mer säker på mig själv. Plocka fram den där egoboost-lådan med era fina ord och nypa mig i skinnet och faktiskt förstå att jag kan sätta spår i hjärtan.

Kommentarer
Från; sara

du ska veta att du sätter spår i mitt hjärta,

varenda gång jag går in här till och med.

det är det inte alla som lyckas med,

men du gör det. du gjorde det nyss till exempel.

2010-08-17 / 22:42:54
URL: http://baraensekund.blogg.se/
Från; sofia

den lilla del vi får lära känna av dig genom bloggen är fantastisk. både texterna och bilderna är väldigt bra. du är en av de där få som bara genom att skriva ett inlägg gör livet litet bättre. du vet, när man ser den lilla bilden på bloglovin som man genast känner igen och så blir man sådär förväntnasfull och spänd bara för att få läsa ett av dina inlägg. tack!

2010-08-17 / 23:09:07
URL: http://implode.blogg.se/
Från; Milla

jeg tror på deg. du er min inspirasjon, mine innerste følelser og tanker. jeg tror på deg.

2010-08-17 / 23:30:51
URL: http://heroesandme.com/
Från; Lydia

Jag anser i alla fall att du är otroligt begåvad och varje gång jag läser eller kollar på dina bilder blir jag otroligt berörd och imponerad.

2010-08-18 / 00:36:03
URL: http://lydialedenvik.blogg.se/
Från; Linnea

Du sätter spår i mitt hjärta med, varje gång jag går in på din blogg så ger du mig inspiration. Det du skriver är så fyllt av känsla och man märker att du verkligen vet vad du skriver om.

Tvivla aldrig på dig själv, det du gör är magiskt!

2010-08-18 / 01:31:16
URL: http://linnealill.blogg.se/
Från; Martina

Men sötnos, har du inte precis flyttat till ett helt nytt land? Eller har jag missförstått någonting?:S Är inte det modigt? I övrigt tycker jag att det är modigt att du skriver så öppet och fint!

2010-08-18 / 06:45:49
URL: http://mistermartina.blogg.se/
Från; Madde

TRåkigt att du känner så. Önskar du kunde förstå hur mycket du inspirerar mig:)

2010-08-18 / 08:02:10
URL: http://amatorfotografen.blogg.se/
Från; Linda

Varje gång jag går in, varje morgon, middag och kväll sätter sig dina rader under skinnet på mig. Dina vackra, speciella bilder får mig att le. Jag trivs här. Kram

2010-08-18 / 10:20:50
URL: http://somlinda.blogg.se/
Från; Josefine

Värdefulla du, du har inget att leva upp till, det räcker bra med att du är den du är. vad hände med din vackra header? Kramar

2010-08-18 / 10:28:11
URL: http://josefinesfoton.wordpress.com
Från; Peter

Jag skriver här inte ofta, men läser ofta, och låter dina vackert formulerade tankar sjunka in. Upplever känslor av att bli berörd såväl som rörd.



Vem du är kan jag inte berätta, däremot kan jag berätta hur du är. Du är en vacker människa, som genom dina bilder och ord visar en sällsam gåva...



att sätta spår i hjärtan!



Mitt hjärta bär dina spår, och jag vårdar dom ömt.



Varma hälsningar

Peter

2010-08-18 / 10:43:19
URL: http://phfoto.wordpress.com
Från; Lena M Wallin

Jag bara instämmer med "föregående talare". Du skriver SÅ bra, Ida. Och dina bilder är jättefina. Kram. Lena.

2010-08-18 / 11:23:13
Från; Fotograf Jenny Eriksson

Du sätter spår! Jag känner igen mig såväl i dig, jag kämpar mot ångesten och ovetskapen, tvivlet på mig själv och livet, jag har en ruskigt dålig självkänsla och försöker nu bygga upp den. Ofta funderar jag på att sluta blogga när självkänslan sviktar lite extra, men sedan inser jag att bloggen är en trygghet, att jag vet att det finns människor bakom datorskärmarna som ser mig som någon annan än vad jag är van att bli sedd, som inte ser mig som töntig, udda eller allmänt konstig, utan som ser mig som kreativ och unik i positiv bemärkelse. Jag tror att man kan bli starkare av något som att blogga, att få respons och pushas på att fortsätta. Man säger ju att självkänsla är som kondition, något som måste hållas i gång.



Styrkekramar! <3

2010-08-18 / 11:25:54
URL: http://fotografjennyeriksson.blogg.se/
Från; Uh-huh-me.com - Nettan

Jag känner inte ens dig på riktigt men jag tror på dig! Du inspirerar och sätter spår för varje bild och varje ord. Tro på att du är fantastisk för det är du!



Har jag en dålig dag kan jag alltid lita på att piggas upp genom att komma in hit. Vilken gåva du har som kan påverka så :)



KRAMAR!

2010-08-18 / 12:35:52
URL: http://uh-huh-me.com
Från; Sandra

Jag förstår vartenda ord du skriver, det passar in på pricken på mig och jag tror att det gör det på väldigt, väldigt många andra också. Men du är fantastiskt duktig! Din header var jättefin, jag menar det verkligen, så du hade inte behövt ta bort den. Du är så inspirerande! Det är lätt för en själv att tvivla på sina förmågor, men du behöver inte göra det. Håll ditt huvud högt. :)

2010-08-18 / 14:38:09
URL: http://downpour.webblogg.se/
Från; victoria

vill egentligen skriva något bra nu. men jag är inte bra på sånt. men en sak ska du veta, sätta spår i hjärtan. det kan du.

2010-08-18 / 14:52:57
URL: http://knytaknutar.blogspot.com



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback