Jag börjar se dig som du är

Jag läste nåt om minnen och blev berörd. Men det kanske är försent. Att rädda någonting som varit trasigt länge. Ibland undrar jag om det bara är jag som tänker på det, eller om du också kan göra det ibland?



Jag har haft en väldigt konstig känsla sedan jag kom hit. Den är svår att sätta ord på. Jag har försökt flera gånger. Nu ska jag försöka igen. Jag är inte den som i vanliga fall saknar sånt som varit, eller sådant som jag sett förbi. Jag brukar inte vara den som ligger och grubblar på, hur det kunde ha blivit eller tänk om jag hade gjort si eller så. Det kanske är så att jag önskar att jag skulle ha lämnat ett annorlunda Västerås bakom mig. Att jag kanske borde ha ägnat mina sista timmar där hemma till någon annan. Att jag var för naiv och upptagen med mitt, att jag glömde bort det som egentligen betyder någonting. Att jag kanske skulle rest några extra mil för att prata bort några timmar med en person som inte är så olik mig själv. Att jag skulle sagt vad jag kände till dem som stod mig nära och faktaiskt mena det. Att jag åtminstone skulle sagt hejdå till er personligen. Att jag skulle sagt vi ses snart igen och veta att det faktiskt är sant från båda sidor. Men nu gjorde jag inte det. Kanske skulle ingenting blivit annorlunda. Kanske skulle jag haft samma känsla ändå. Men jag önskar att jag hade försökt.

Kommentarer
Från; amanda

fy så fin bild och allt är fint egentligen. åh.

2010-08-26 / 18:35:38
URL: http://krossade.blogg.se/
Från; Milla

for et utrolig vakkert bilde.



du sier du skulle ønske du kunne si noe før du dro, si noe her da vel, jeg vet det ikke er helt det samme men da letter det kanskje litt? :)

2010-08-26 / 19:21:14
URL: http://heroesandme.com/
Från; sandra

jag tror aldrig att något är försent. jag tror på att man alltid får en chans till, helt enkelt för att det vore alldeles för grymt om allting skulle fallera på grund av att man inser en sak lite senare än man borde ha gjort. en chans till får alla, det tror jag på.



hoppas att ni har det bra för övrigt. jag går mest runt härhemma som en boll nuförtiden. är ordentligt trött på det, det skulle vara trevligt med lite värkar nu tycker jag. (det lär jag få ångra att jag sagt när jag väl ligger där, men så känns det nu i alla fall.)



kram!

2010-08-26 / 20:15:37
URL: http://yousoundsotwee.blogg.se/
Från; Frida

ååh, fint!

2010-08-26 / 21:11:18
URL: http://phbyfr.blogg.se/
Från; Josefine

Vacker bild. Jag tror inte heller att saker och ting är försent. Kram från en med väldigt sena måltider också ;)

2010-08-26 / 23:07:08
URL: http://josefinesfoton.wordpress.com
Från; uh-huh-me.com ~ Nettan

Nej, det är aldrig försent och jag tror att man gör så gott man kan alltid, i den situationen man befinner sig i. Det är ibland inte förrän efteråt man "vet bättre".



Kram - hoppas ni har det gott!

2010-08-27 / 10:55:17
URL: http://uh-huh-me.com
Från; alma

ååh alltså bilden <3

och ååh alltså texten <3



(det är något med småfåglar och välskrivna texter som alltid får mitt hjärta att slå lite extra)

2010-08-27 / 14:14:47
URL: http://oxiderat.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback