Din sol har landat i mitt knä

Mysig fotostund på morgonen. Jag börjar bli vän med fjärrutlösaren...





Det blev en härlig promenad. Förbi stan, vasaparken, ner till hamnen och vattnet, längs lögarängsbadet och upp till mamma. Hela stan är täckt i snö. Det är faschinerande att det kan bli så mycket. Ibland så gillar jag Västerås. Men finast är det på våren och sommaren. Tänk när man kan köpa glass och sätta sig i parken, sitta på uteserveringen på hamnensfik, gå långa sommarnattspromenader och bara vara i solen. Jag längtar ännu mer nu. Vi stannde till och fikade hemma hos mamma och blev kvar där och lagade mat. Som alltid, med andra ord. Nu måste jag läsa, ligger väldigt mycket efter den här veckan.

Kommentarer
Från; Frida

fräcka bilder. västerås är vackert! har varit där några gånger hos en kompis som bor där. jag gillar det :) lät annars som en mysig promenad!

2010-03-03 / 21:27:29
URL: http://phbyfr.blogg.se/
Från; Johannas ordsamling

Vad söt du är!



Det lät som fina bitar ur ett somrigt västerås. Får se om jag får upptäcka de bitarna, eller om jag hamnar någon helt annanstans!



pussilago!

2010-03-03 / 21:32:15
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Från; EmmaConstance

Min mamma kommer ursprungligen från Västerås och min mormor bor där nu. Och jag tycker staden är fin men samtidigt har jag alltid nån känsla när jag kommer dit att JAG inte skulle kunna bo där.. Vet inte alls varför men det känns så ibland när man kommer till vissa städer. Att de inte passar en.. Eller hur?

Men, jag gillar hamnen i Västerås. Fint och mysigt :) Och så älskar jag kyrkbacken (visst heter det så?). Där är det mysigt att gå omkring samma sak med den äldre delen nere på stan typ.. :)

2010-03-04 / 10:11:19
URL: http://emmaconstance.webblogg.se/
Från; A home far away

Wow vilka härliga foton, ska genast kika lite mer på din blogg!!



Kram Gunilla i Singapore

2010-03-04 / 10:40:24
URL: http://www.vitaanglar.blogspot.com
Från; Ina

Åå, vilka söta bilder :)

2010-03-15 / 13:58:53
URL: http://www.schackrutig.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback