Berätta om dig själv!




Jag vet att det är många som tittar in här varje dag, men att bara få av er kommenterar. Så därför tänkte jag att det vore roligt om ni som inte säger så mycket (och ni andra också, såklart), ville säga hej och berätta lite om er själva samt säga varför ni tittar in på just min blogg.

Make me happy!

Kommentarer
Från; Elin

Hej! Jag brukar ju kommentera din blogg ibland, men jag kan presentera mig ändå. Jag heter Elin, är 21 och bor i Kalmar där jag pluggar tredje året av Media Management på Linnéuniversitetet. Jag läser din blogg för att den berör både med text och bilder. Du har ett fint sätt att använda orden på, helt enkelt. Kramkram!

2010-09-09 / 17:05:49
URL: http://eluaan.blogg.se/
Från; Sara

Hej, jag hittade till din blogg i somras och sedan dess följt den. Jag heter Sara, är 16 år och går andra året i gymnasiet, bor i en liten stad i Finland.

Jag tycker texter och bilder, din blogg inspirerar helt enkelt.

2010-09-09 / 17:15:09
URL: http://faeria.blogg.se/
Från; Anna

Hej! Jag heter Anna och är 17 år(på måndag!) är bosatt i Umeå. Jag går andra året på medieprogrammet! Går medieprogrammet mest för att jag gillar att fota. Sen gillar jag en massa annat också förstås...menmen



Jag läser din blogg för att jag älskar dina fina bilder och framför allt texter! Du är grymt duktig på att skriva! Din blogg är superbra verkligen!

2010-09-09 / 17:17:09
URL: http://hejjagheteranna.blogg.se/
Från; Frida

Hej, Frida fjorton år. Kommenterar ju rätt ofta men ja ;) Läser för att du både skriver och fotar något sjukt fint, galet! Älskar sättet du skriver på. Och din blogg inspirerar väldigt väldigt mycket. Har läst sedan du bloggade på hittaida, ändå sedan 2008 då jag var en liten tjej på tolv år och bloggade på en väldigt gammal blogg. Tycker du är grym helt enkelt och jag kan inte sluta läsa! :)

2010-09-09 / 17:45:00
URL: http://phbyfr.blogg.se/
Från; agnes

Hej. Jag heter Agnes. Jag är 18 år. Läser din blogg för att du skriver fint, och för att det inspirerar. Gömmer mig oftast, men jag försöker läsa allt :)

2010-09-09 / 18:02:51
Från; Emma

Hej! Hittade din blogg för ett par år sen av en slump när jag googlade på MdH där jag pluggar. Jag läser den för de fina bilderna och de vackra orden. Tycker att det är superspännande att läsa om ditt nya liv i Spanien!

2010-09-09 / 18:11:04
URL: http://pipmugg.wordpress.com
Från; Milla

Da skal du få lov til å bli litt bedre kjent med meg. Jeg heter Milla og bor i Norge, såklart. Jeg har levd i hele 29 år og bor i en liten leilighet med min samboer som er litt geek og so spiller trommer i indie-bandet Firetop Mountain. Jeg er egentlig fra en finfin by som heter Haugesund men bor i Oslo. Jeg elsker å ta bilder. Jeg elsker katter og er en colaholiker. Jeg har to tattoveringer, men skal ha flere. Jeg tror på engler og er en stoooor Transformers fan.



Jeg følger din blogg fordi dine bilder og dine ord rører noe ved meg. Jeg blir alltid glad av å se på bloggen din. Den varmer hjerte mitt. Du er en inspirasjon.

2010-09-09 / 18:30:02
URL: http://heroesandme.com/
Från; Emelie

Hej! Jag heter Emelie, 20 år och pluggar Psykiatriskt omvårdnadsprogram på Malml Högskola, men är väldigt intresserad av böcker och skrivande. Din blogg är vacker och fängslande!

2010-09-09 / 18:50:58
URL: http://emptypages.blogg.se/
Från; Cornelia

Det känns märkligt att skriva såhär. För vem är jag egentligen? Mitt namn, min ålder, vad jag gör och varför jag läser din blogg beskriver inte mig.



Ibland är det tungt, ibland lättare. Jag gillar ljusa färger och lättsamma människor. Din blogg en en blandning av det. Den är ljus och lätt och fin, men den är samtidigt tung och svår. Jag tror det är därför jag fastnat här.



Faktiskt.



2010-09-09 / 19:00:48
URL: http://corneliathulin.blogg.se/
Från; linn

halloj



jag gillar nog din blogg, eller den är så fin. :) Och jag älskar att fota så att se på andras foton ger mig inspiration. Och du tar underbara bilder!

Jag heter Linn och fyller sjutton om några dagar. jaa.. finns nog inte så jätte mycket att säga. jag gillar min gitarr & skolan känns ganska kul just nu tycker jag nog. yes.

2010-09-09 / 19:31:53
URL: http://tisdagonsdag.blogg.se/
Från; Linnea

För det första: Förlåt så hemskt mycket, råkade trycka iväg två kommentarer utan innehåll, det var verkligen inte meningen!



Jag heter Linnea och älskar, liksom du, att skriva. Jag hittade din blogg genom en annan och sedan dess tittar jag in här nästan varje dag, älskar dina texter! :)

2010-09-09 / 19:46:10
URL: http://linnealill.blogg.se/
Från; jasmine

Hej :)

Jag tittar mest in här för bilderna, men dina texter är också väldigt vackra. Jag är en tjej på snart 17 år som älskar att fotografera, måla, rita och skapa allt som faller mig in. Älskar fin inspiration som din blogg. :)

2010-09-09 / 19:49:47
URL: http://minnasbubbla.blogg.se/
Från; amanda

heter amanda. är fjorton år gammal och är bosatt i en stad som jag inte kallar för ett hem. jag älskar att fota, och att lyssna på musik. speciellt kent. håkan hellström, lars winnerbäck och broder daniel. kanske vad en typsik tonåring gör. och; i mitt huvud snurrar tusentals olika tonårstankar som jag inte vill ska existera och hjärtat slår ganska svaga slag ändå. men jag hoppas på att hjärtat blir starkare med tiden. på tal om tonårshjärtan och tonårstankar; just nu tror jag inte på kärlek. bara rösterna från mina livräddare får mig på benen igen. och de får mig att aldrig sluta hoppas.

2010-09-09 / 21:09:05
URL: http://krossade.blogg.se/
Från; sofia

jag heter sofia och är arton år. är väl som alla andra tonårstjejer; måste härifrån, måste härifrån. dör på vardagarna, lever på helgerna.

jag läser din blogg för att du skriver så fint och dina bilder är himla fina dom med. puss!

2010-09-09 / 22:04:51
URL: http://sofiabystrom.blogg.se/
Från; nelly

hej, jag heter nelly och är 15 år.



älskar dina foton och älskar dina otroligt vackra ord! du inspirerar mig något otroligt! :)

tack.

2010-09-09 / 22:33:50
URL: http://nellyjenbrant.blogg.se/
Från; Johanna

Hej. Jag heter Johanna och är 23 år, bor i Motala.

Är lite av en ensamvarg och vet inte riktigt var min plats i världen är.



Jag har läst din blogg i snart ett år tror jag. Jag gillar fotografi väldigt mycket men "konstigt" nog så har jag fastnat för det du skriver. Ibland känner man igen sig och du ger ord till känslor och tankar på ett sätt som inspirerar och får mig att känna. Dina fotografier är ett stort + som i de flesta fall speglar det du skriver.



Sen tycker jag att ni är grymt bra som tagit era själar och flyttat till Barcelona! Önskar att jag var så tuff!

2010-09-09 / 22:39:09
URL: http://omjojjo.blogg.se/
Från; lina

jag heter paulina och bor i en liten stad och längtar bort. beter mig nog mest som en tonåring fast jag är tjugoett. jag har ett oroligt hjärta men världens finaste kille som lugnar det så gott han kan. jag läser din blogg för att du skriver så att jag inte kan låta bli. puss.

2010-09-10 / 10:37:17
URL: http://ramlad.blogspot.com
Från; Linda

Mig känner du till sötnos ;) Och kärleken från mig är lika stor som den alltid har varit.

2010-09-10 / 11:52:22
URL: http://kameralins.blogg.se/
Från; paula

Hej, jag heter Paula och är 16 år gammal, går på gymnasiet, älskar att resa. Gillar också: film, foton (fina), böcker, människor som bryr sig, att försöka förändra sånt som jag tycker är idiotiskt.

Du skriver så himla fint och tar så himla fina bilder det är därför jag läser!

Kram

2010-09-10 / 13:01:16
URL: http://peaceoutpeople.blogg.se/
Från; victoria.

jag heter victoria och är 16 år. bor ute i skogen.

jag läser din blogg för att den är för himla fin. och varje gång jag tittar in ser jag världens finaste bilder och ord.

2010-09-10 / 17:48:41
URL: http://knytaknutar.blogspot.com
Från; Emelie

Jag heter Emelie, är 25 år och läser till lärare i Göteborg. Jag läser din blogg nästan varje dag. Mest för de fina bildernas skull och för att få drömma mig bort lite.

2010-09-11 / 18:18:53
URL: http://calidore.blogg.se/
Från; Mirjam

Hej!

Jag heter Mirjam och är 16 år. Går sista året i grundskolan(pga teckenspråket, vi döva går alltid ett extra år på båda grundskolan och gymnasiet). Jag fotograferar också. Jag läser din blogg för jag tycker om dina texter och bilderna! Du är jätte duktigt, du! kramar till dig!

2010-09-12 / 12:29:21
URL: http://oclock.blogg.se/
Från; Jas

Jag är en 23-årig studenttjej från Malmö som pluggar i Jönköping. jag hittade din gamla blogg, som hade en alldeles egen känsla över sig så jag kollade runt lite. Tycker det var så otroligt smart gjort att använda bloggen som portfolio med!! Sedan kom länken till den nya bloggen och här är jag. :)



kram från mig,

jasmin

2010-09-12 / 15:46:42
URL: http://seos.blogg.se/
Från; janne

Hej! Jag heter Janne och är 27 år, och bor i Trondheim. Hittade din blogg i dag, via en länk på Millas (Heroes and me) blogg. Du tar grymt fina bilder, och jag gillar din design. Hit kommer jag nog tillbaka!

2010-09-12 / 18:22:21
URL: http://jannehelen.net
Från; Isabel

Jag är Isabel, är nitton år och bor i Sveriges mest personliga stad - Stockholm. Jag vet inte riktigt vem jag är, men jag vill inte veta. Visste jag vem jag var, vore jag klar och jag är inte klar på långa vägar.



Jag har läst din blogg i snart ett år och fastnade direkt. Du skriver som ingen annan, och den talang du har hoppas jag du inte tvekar på allt för ofta. Glöm aldrig att ta vara på den. Låt den vila och växa, men glöm eller göm den inte.

2010-09-13 / 18:40:48
Från; Sofia

Hej Hej!

Jag heter Sofia är 23 år och går bildpedagogik på Konstfack. Jag fotar själv mycket och tycker det är inspirerande att gå in här då o då. Du har fint ljus i dina bilder och vackra texter. Ibland har jag gått och haft en känsla hela dagen, nynnat på Melissa och sen har du satt ord på det så bra.. Gillar det. Gilar att du delar med dig av det som är svårt. Visa att man inte alls måste vara glad och strålande lycklig hela tiden och att det går att hitta ljuset och nangiala efter en dimp.

Fina fina du..

2010-09-14 / 21:08:08
URL: http://sofosia.blogg.se/
Från; Sandra

Hej. Sandra heter jag, och bor i en liten ort i Västra Götaland. Jag bor i en lägenhet också när jag inte är hemma, för att slippa pendla till skolan. Där går jag mitt tredje år på gymnasiet med Estet Bild & Formgivning som linje.



Jag tycker väldigt mycket om din blogg, och blir alltid lite glad i hjärtat när du uppdaterat. Det är så härligt att se dina fina bilder och dina vackra ord. Väldigt inspirerande. Så skönt att titta på när allt känns tomt, och det är så ofta jag kan känna igen mig i det du skriver. Inte i allt, men i mycket. Det känns som en liten tröst på något sätt. Du är så duktig på det du gör.

:)

2010-09-15 / 12:01:57
URL: http://downpour.webblogg.se/
Från; Viktor

Jag ramlade in här av en slump, idag. Jag gillar blandning. Själv heter jag Viktor, och försöker lära mig att driva en bra blogg.

2010-09-18 / 11:29:04
URL: http://viktorbijlenga.se
Från; elin

Elin, 15 år tycker om fina ord och fotografier, alltså sånt som finns i din blogg och du skriver himla fint och har jätte fin kort så ja där har du en bra anledning tycker jag! :)

2010-09-18 / 16:21:39
URL: http://cinquantejours.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback