Vår i februari

13:16
Jag har kavlat upp byxbenen till knäna, tagit av mig munktröjan och låter solen värma min vinterbleka hy. Vi har precis sprungit vårt första varv i Parc Güell, sicksackat mellan turister och barnfamiljer. Jag njuter av fågelkvitter, av att vara ute och springa för första gången för i år och av att blicka ut över hela staden som ligger i ett fantastiskt vackert dis. Vårtecken efter vårtecken visar sig och vi bestämmer oss för att gå hem, äta lunch och hämta kameran. Dagar som denna måste fångas på bild. Så är det bara.



15:30
Jag betraktar världen från en bänk i en lund avsides från turistströmmarna. Solen bränner i ögonen och i huden som är alldeles för blek. Jag lyssnar till fågelkvitter igen, andas in en varmare luft och känner doften av vår. En fjäril har vaknat upp ur vinterdvalan precis som alla vi andra och fladdrar stilla över mitt huvud och lägger sig slött på marken. Musikanter spelar på håll. Jag lyssnar till gitarrer och sång och känslan som jag hade första gången vi kom hit smyger sig på. Känslan av att vara på rätt plats vid rätt tillfälle.

17:34
Vi sitter på en bänk och väntar på Vanessa. Efter en stund pratar vi bort en timme på Terra bar, äter muffins och dricker kaffe. Kvällsfika. På vägen hem börjar det bli kyligt igen med en alldeles för tunn cardigan samtidigt som den där känslan av förändring infinner sig. Det är dags att vända blad nu...

Kommentarer
Från; Malin

Vad härligt och varmt det har varit idag. Kram finaste du!

2011-02-06 / 22:38:55
URL: http://malinan.blogg.se/
Från; sandra

låter ju fint!

glöm inte att lite mailskrivande ibland kan vara ett sätt att fördriva tiden. ;) (inte meningen att tjata, jag hatar när folk tjatar på mig... men jag blev lite nojig över att jag hade råkat skriva något dumt sist. sån är jag. så put me out of my misery är du snäll? jag menade ju inget illa, hoppas jag att du förstod.)

2011-02-06 / 23:51:21
URL: http://yousoundsotwee.blogg.se/
Från; hannah

åh så härligt med sol!

2011-02-07 / 09:46:06
URL: http://coffeegirl.blogg.se/
Från; sara

jag mår så sjukt bra av att läsa din blogg. det är bra. galet bra :3

2011-02-07 / 12:29:39
URL: http://facklitteratur.blogg.se/
Från; Frida

så fin!

2011-02-07 / 18:15:25
URL: http://phbyfr.blogg.se/
Från; Jasmine

Bilden är riktigt din - så levande. Och dina ord trollbinder mig som vanligt.

Kram

2011-02-11 / 15:38:42
URL: http://rosanatt.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback