Välkommen till pappersbollar

Sådär. Det blev en totalrenovering här inne. Jag har rensat ut gammal luft och påbörjat ett nytt projekt. Pappersbollar. Jag övervägde ett tag att byta bloggidentitet helt och lämna loveletterpapercuts bakom mig. Men det skulle kännas tomt att inte kunna titta tillbaka i arkivet lite då och då.


Detta är resultatet av mitt lilla pappersbollsprojekt som jag fotade till igår. Jag tror att det kan bli bra. Och jag känner mig äntligen motiverad till att hålla den här bloggen vid liv igen. En ny presentation av mig och mina pappersbollar dyker upp inom kort. Hoppas ni ska trivas.

Kommentarer
Från; Sandra

Svar: Det är svårt. Det tycker jag också. Men jag tror inte att vi löser något genom att låtsas som att det regnar. :) Jag längtar efter vinkvällar på vardagsrumsgolv, tedrickarstunder vid köksbord och solskenspromenader. Det kanske dröjer innan det kan bli verklighet för oss, men jag vill inte stänga dörren för det. (Och hej vad offentligt det blev nu, men folk får tänka vad de vill. Faktiskt. Det är knappast någon hemlighet att jag saknar mina bästa vänner. Sådetså.)Förresten gillar jag idén med ihopknycklade bokstäver, papperskorg och så vidare. Men är det inte något knasigt med bloggen? Lösenordstjohejs ploppar upp lite här och var och designen ser konstig ut, är det min dator eller är jag bara alldeles för blogg-oteknisk för detta?

2011-03-19 / 11:37:24
URL: http://yousoundsotwee.blogg.se/
Från; Jasmine

Jättefin bild! det ska bli kul att läsa vidare... <3Kram

2011-03-19 / 11:48:01
URL: http://rosanatt.blogg.se/
Från; Beatrix

spännande!

2011-03-20 / 14:05:05
URL: http://beatrixmix.blogg.se/
Från; Sandra

Nu har jag hittat en ny favoritblogg, din.

2011-03-20 / 21:38:27
URL: http://benevolenceandsinapism.blogspot.com
Från; inger helén

åh vad jag är glad över att du stannar. och sen var bilden lite för fin för att vara sant

2011-03-21 / 00:31:56
URL: http://smallwishes.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback