Tankar innan jag beger mig av

Jag vet inte vad jag ska säga. Mitt huvud snurrar i takt med ångestens dagliga besök. Jag försöker att stå på stadiga ben, men jag kan inte hålla balansen särskilt länge. Jag känner mig hopplös och värdelös men framförallt orklös. De sista skoluppgifterna ligger orörda och jag önskar att jag kunde stanna tiden. Men jorden fortsätter att snurra i samma takt oavsett om jag behöver mer tid eller inte. Snurrandet tar ingen som helst hänsyn till ångest eller andra känslor som man inte kan rå över. Jag är på väg att sumpa allt igen.

För att tänka på någonting annat, flyr jag från kraven och stressen en stund. Vi tänkte spendera helgen tillsammans med Cornelia och hennes karl, långt uppe i bergen. I ingenstans. På vägen dit kommer vi även att göra ett stopp i Andorra. Är det någonting som får mig att må bra så är det att få komma bort och andas frisk luft en stund. Ha det bra så länge.

"Jag får liksom ingen ordning på mitt liv
Det kan va så förfärligt, det kan va så bra".


Kommentarer
Från; Anna Helena - Bra blir det alltid

det är lite så det där, alltjämt. Tyvärr skulle en säga, det är livet skulle en annan säga. Var hittar man balansen, den balansen då man själv snurrar lika fort som jorden? Jag grunnar på det.

2011-05-27 / 08:20:56
URL: http://annahelana.blogg.se/
Från; Lena

Ida-vän. Livet är en berg-och-dalbana att lära sig hantera. Du, med alla dina fina kvaliteter, kommer att fixa det. Ja, allt du vill kan du uppnå, steg för steg i den riktning som hjärtat vill leda dig. Allt finns inom dig. Kramar. Lena

2011-05-27 / 10:00:16
Från; Martina

Du klarar precis allt du vill klara, du måste bara komma ihåg att tro på dig själv!! Ingenting är omöjligt och du har ju redan klarat av en massa saker tidigare! Hoppas ni får en trevlig helg och att du får lite mer och ny energi :)

2011-05-27 / 11:33:49
URL: http://mistermartina.blogg.se/
Från; Sandra

Hoppas att ni får en fin helg och att det känns lite bättre snart. Det är inte lätt att tro på sig själv alla gånger, men du kan, och det tror jag att du också vet, egentligen. <3

2011-05-27 / 12:01:14
URL: http://regnsjuk.blogspot.com
Från; Jasmine

Hoppas att du finner ro under resan.

Kram

2011-05-28 / 23:23:40
URL: http://rosanatt.blogg.se/
Från; Milla

håper virkelig det ordner seg for søte deg. at du finner balansen. jeg vil også det. har ikke vært så heldig enda men den kommer vel en vakker dag til oss alle, håper jeg :)du skriver hvertfall like vakkert som du alltid har gjort og bildene er like vakre :)2011-05-29 / 19:16:47
URL: http://heroesandme.com
Från; Linnea

Hejsan, vill bara säga att du inspirerar mig med varje nytt inlägg du skriver. Dina fotografier och texter är så fina att jag kan bläddra i ditt arkiv i timmar, tröttnar aldrig! Glöm inte hur duktig du är!/Linnea.

2011-05-30 / 14:10:51
URL: http://linnealill.blogg.se/
Från; Martina

Jag hoppas helgen var bra. Och jag håller med dig om att det ibland är alldeles för svårt att våga lita på sig själv, men försöka är bra och jag är glad att du har hoppet kvar!:)

Kram

2011-05-30 / 19:39:53
URL: http://mistermartina.blogg.se/
Från; JE Ögonblick & Känsla

SVAR: tack för dina ord. Blir så glad. Försöker öva på det där med att vara stolt, för det lilla och stora. Stolt över att bara vara och finnas. Ibland går det och ibland inte. Idag var en sådan där dag då jag kunde känna det, då är det bra härligt. Kram på dig!

2011-05-30 / 20:38:36
URL: http://ogonblickochkansla.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback